Corriols


Així s'anomena la ruta d'avui. Sí, corriols. Però ja veureu.

Havia passat un mail per avisar de la sortida d'avui. Encara tocat per la ruta d'Olot no tenia clar si presentar el track que havia preparat ajuntant tres o quatre rutes baixades d'Internet, o anar a fer alguna cosa més suau. Al final vaig pensar que era el millor moment per fer-la, i vaig enviar el track a tots per tal de que valoressin dificultat i demés.

Vam quedar a les 9. Donat que preveia que la ruta es fes en unes 4 hores anàvem amb temps just per fer una cerveceta fresqueta al finalitzar. Arriba l'Albert (el meu germà), després en Pep, en Dani... i en MAD.

De cop veiem un maiot del Club que ve de Sant Feliu, és en Ferro que s'està preparant per retornar!!! Porta des de les 7 pedalant!!! Gas!!!

Així que emprenem la ruta. En principi seguim el recorregut que vam fer diumenge. Baixar a Ridaura, Pujar a Tallades i corriol cap avall. En alguns punts, alguns, hem de posar el peu a terra, però cada vegada hi ha més confiança. Destacar la progressió d'en Dani, crec que estic creant un monstre!!!

Arribem al Golf de Santa Cristina i tornem a agafar els corriols paral·lels a la carretera per pujar fins a Sant Feliu. En aquestes que en Pep ha marxat, ja que te compromisos familiars. L'Albert ja està rostit i vol marxar, també, però el convencem per que continuí.

Un cop a Sant Feliu anem fins a Sant Elm. Ja havíem estat, però les vistes que hi ha des de l'ermita be valen tornar les vegades que sigui.


La platja de Sant Feliu


Guanyant alçada. El port.


Vistes des de Sant Elm. La Costa Brava Sud.


Curses?


Sant Elm.


Diuen que aquí se li va donar el nom a la Costa Brava.


Vistes des de Sant Elm. La Costa Brava, ara cap el Nord.

Després de reposar una mica enfilem cap amunt a les afores de la urbanització que rodeja l'ermita i agafem un corriol anem pujant suaument. De fet és d'aquells corriols que m'agraden a mi, estrets, amb pendent, però suau, i ciclables amb una mica de tècnica. Anem fent, trobant alguna sorpresa pel camí.


Bolo de granit

Arribem a la carretera de Tossa a Sant Feliu, i la seguim durant un quilometre per tal d'enganxar un altre corriol. Vaig tant encigalat buscant-lo que me'l passo, així que toca recular... comencem a pujar... és tècnic i fa falta concentració i molts cops de ronyó. De cop veig que he perdut als companys i me paro a l'ombra (feia molta calor)... arriba un, després l'altre... una estona... quatre crits... sona el telèfon. És l'Albert que diu que s'ha perdut i que torna pel carril. Per desgracia per ell és més fàcil continuar que recular, així que seguim tot i que a partir d'ara, anirem fent parades més sovint per tal de que carregui piles.

El corriol segueix pujant. He gaudit com un nen. Pim, pam. Pim, pam... quina calor que feia, però que divertit que era... en un moment m'enganxo amb un arbust i me toca el freno... quasi surto disparat per davant; patinades de la roda de darrera, està tot molt sec.

Estem quasi a dalt de la muntanya i ja veig al GPS que tocarà anar per camins. Ha estat divertit!!!

Parada per hidratar. Fa molt calor i esgotem les existències d'aigua. Per sort estem a dalt i només toca baixar. Ho fem per un antic corriol que han netejat i eixamplat, de totes maneres segueix sent divertit. Anem depresa, amb patinades de roda, ja he dit que està el terreny molt sec (i els pneumàtics no estan en molt bones condicions). Arribem a Ridaura i ja cap a casa.

Guapisim!!!

Flow, Flow, Flow!!!!

PD. No hi ha dades, ja que no he gravat tot el track. (S'haurà de repetir!!! Quina desgràcia!!!!)

3 comentaris:

Carles ha dit...

Avui ja he fet un pas de formigueta pel retorn. Ja surt Ferro a Arreplegats.... jejeje...

Encara tinc molta feina a fer, però tot arribarà.

Jordi Marina ha dit...

Carles, la millor manera de posar-se en forma és sortint!!!

Anima't!!!

MAD ha dit...

Totalment d' acord amb la crònica. Una gran sortida amb bons i divertits corriols. S'haurà de repetir.
disculpes a l' Albert per haber-lo animat a continuar quan volia tornar.
Cadascú se sap lo seu!